ΥΓΕΙΑ

Νίκες για ιατρική κάνναβη -  Κρίθηκε το νόμιμο της Χρήσης

Ανοικτός είναι πλέον ο δρόμος για ασθενείς και ειδικότερα για καρκινοπαθείς να αιτηθούν στον υπ. Υγείας τη χρήση ιατρικής κάνναβης και στην περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση εντός 30 ημερών από την υποβολή του αιτήματος, τότε ο ενδιαφερόμενος μπορεί ακόμα και να κινηθεί νομικά εναντίον της Δημοκρατίας.

Δωρεάν αναλύσεις από τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Πάφου αφιερωμένη σε δύο συμπολίτες μας

Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Πάφου μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την πρόληψη των καρδιοπαθειών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αναλύσεις Χοληστερόλης, Ζαχάρου, Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, Παλμούς της Καρδιάς από την  Δευτέρα 11 Απριλίου μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μαθήτρια από την Αθηένου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ΓΝ Λευκωσίας με εγκεφαλική αιμορραγία

Στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται 17χρονη μαθήτρια από την επαρχία Λάρνακας.

Ενδομητρίωση: Μάθε για τον σιωπηλό εχθρό της γονιμότητας

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι για τους δυνατούς πόνους, κατά τη διάρκεια της περιόδου, μπορεί να φταίει η ενδομητρίωση; Επιπλέον, αν δυσκολεύεσαι να μείνεις έγκυος, είναι καιρός να διαπιστώσεις μήπως η αιτία είναι αυτή και πώς θα την εντοπίσεις και αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Το ροχαλητό δεν είναι αθώο αλλά αντιμετωπίζεται ριζικά

Η υπνική άπνοια δεν είναι κάτι φυσιολογικό γι αυτό τα συμπτώματα ροχαλητού και η έγκαιρη διάγνωση της είναι σημαντικά , ιδίως σήμερα που υπάρχει ριζική αντιμετώπιση της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ