ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άφιξη Λώλου φέρνει εξελίξεις στο σκάνδαλο των σκουπιδιών – νέα στοιχεία στα χέρια των αρχών

Στην Κύπρο έρχεται σήμερα ο Θεοφάνης Λώλος, εξέλιξη που θα σπρώξει τις έρευνες για τα ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ, αφού φέρεται να γνωρίζει αρκετά για τα τεκταινόμενα με τις προσφορές και τις μίζες.

Μητέρα και γιός δηλητηριάστηκαν από λαγοκέφαλο – Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 65χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία φαίνεται να υπέστη τροφική δηλητηρίαση, ύστερα από κατανάλωση  λαγοκέφαλων ψαριών, τα οποία ψάρεψε ο γιος της ηλικίας 21 χρόνων.

Έξαλλος και ο Πατέρας του ήρωα Σολωμού με την ενέργεια Κουτσοκούμνη

Έξαλλος  ο πατέρας του ήρωα Σολωμού Σολωμού παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Capital παίρνοντας θέση για τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την κίνηση του να φορέσει φανέλα με το εθνόσημο της Τουρκίας.

Και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης κατά Κουτσοκούμνη - Έσφαλες Κωστάκη και αισθανόμαστε ταπεινωμένοι


Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ Ανδρέας Μιχαηλίδης σχολιάζει την πράξη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Πάφος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο πάτο της πισίνας

Δύσκολες ώρες για οικογένεια στην Πάφο. Ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας του σπιτιού του.

Κυκλοφορούν επικίνδυνα παιδικά κρεβάτια στην αγορά

Επικίνδυνα παιδικά κρεβάτια βρίσκονται στην αγορά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, σημειώνοντας ότι πολλοί γονείς πιστεύουν ότι όταν τα παιδιά τους βρίσκονται στα παιδικά κρεβάτια τους είναι ασφαλή και δεν διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο. Εντούτοις, όπως έχει παρατηρηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, οι κίνδυνοι στους οποίους εκτίθεται ένα παιδί όταν βρίσκεται στο κρεβάτι του, είναι ικανοί να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και θάνατο.

Σελίδα 1 από 18

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ